Macaroni met gegrilde paprika-saus en geitenkaas

Eerder maakte ik al gegrilde paprika’s. Bij deze een recept waarbij je de paprika’s kunt gebruiken. Voor een snellere versie kan je natuurlijk ook gegrilde paprika’s uit een potje gebruiken!

Ingrediënten(2 pers):

  • 200 gram macaroni
  • 4 gegrilde paprika’s
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl tomatenpuree
  • Snufje cayennepeper
  • 2 el (Griekse) yoghurt
  • 120 gram geitenkaas
  • Handje peterselie

Kook de macaroni volgens de verpakking en doe terug in de pan. Snipper de ui en de knoflook. Fruit de ui in een beetje olijfolie. Voeg daarna de tomatenpuree, knoflook en de cayennepeper toe en bak even kort mee. Doe dit in de blender samen met de paprika’s, yoghurt, grootste gedeelte van de geitenkaas en de peterselie en een snuf peper en zout. Doe de saus bij de macaroni en verwarm nog even als dat nodig is. Doe alles op een bord en bestrooi met de overige geitenkaas en peterselie!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *