Dit recept is zo simpel dat ik het eigenlijk niet hoef op te schrijven, maar het is ook zo lekker dat ik het toch wil delen!
Ingrediënten (1 persoon):
- 200 g tomaatjes
- 1/2 el gedroogde basilicum
- 2 takjes tijm
- 2 el pesto
- 85 g (volkoren) penne
- 1 el pijnboompitten
Bereiding
Rooster de tomaatjes volgens dit recept (Let op dat deze een uur in de oven moeten). Leg 10 minuten voor de tomaten klaar zijn de pijnboompitten erbij op de ovenplaat. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Doe terug in de pan en schep het geheel om met de pesto en de tomaatjes. Serveer op een bord en strooi de pijnboompitten erover. Ook lekker met wat parmezaanse kaas erover!
Hey Kiki :-),
Toffe blog! Gezien mijn kookkunsten heb ik me eerst maar aan iets eenvoudigs gewaagd. Maar het was erg lekker en viel ook hier thuis in de smaak 🙂 Bedankt!
Haha leuk, en fijn dat het lekker was! ?