Lasagne smaakt altijd al goed,maar het wordt nog lekkerder als je er een restje currypasta doorheen doet!
Ingrediënten:
- 1 ui
- 150 gram kip
- 2 tenen knoflook
- 2 el currypasta
- 450 gram spinazie
- 2 el bloem
- 1 tl mosterd
- 200 ml melk
- 1 el gedroogde basilicum
- 60 gram geraspte oude kaas
- 200 gram verse lasagne
- 500 ml gezeefde tomaten
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Pel en snipper de ui en de knoflook. Bak de ui op laag vuur met een scheutje olijfolie in een ruime pan tot ze zacht zijn. Snijd de kip in blokjes en bak deze goudbruin. Voeg de knoflook en currypasta toe en bak kort mee. Voeg de spinazie toe en verwarm tot deze geslonken is. Roer er de bloem en de mosterd door en voeg geleidelijk de melk toe. Haal van het vuur en roer er de kaas en basilicum doorheen (bewaar een beetje kaas voor bovenop de lasagne). Neem nu een ovenschaal en begin met een dun laagje gezeefde tomaten vervolgens een laagje van het kip-spinazie mengsel en daarop lasagnebladen. Ga door tot alles op is en bestrooi met de overige kaas. Zet 30 minuten in de oven en je lasagne is klaar!
Goeie lasagne! Gaat hier op het favorieten lijstje!